Wie zijn wij

Policy Productions is een samenwerkingsverband van kwaliteitsgedreven en dienende professionals. Naast een vaste kern werken wij in wisselende samenwerkingsverbanden samen met andere bureaus en ervaren zelfstandig adviseurs. Ons kernteam bestaat uit:

- Yolanda Hoogtanders

Strateeg, bestuurder en ondernemer. Specialist in crisis- en verandermanagement. Ruime ervaring met management, onderzoek en advies voor publieke organisaties en lokaal bestuur. Gedegen inhoudelijke kennis van de terreinen economie, arbeidsmarkt, jeugdzorg, onderwijs en gezondheidszorg. Betrokken collega met passie, humor en een gezonde dosis relativeringsvermogen.

- Marianne Veenhof

Strateeg, analyticus en verbinder. Sterk gevoel voor verhoudingen en belangen, scherpe denker die bruggen kan bouwen.Specialist in programmatisch werken. Ruime ervaring met advies, management en onderzoek voor (semi)overheidsorganisaties. Brede expertise op het gebied van inburgering, participatie, sociale zekerheid, onderwijs en fraudebestrijding. Wordt gewaardeerd om relativeringsvermogen en overtuigingskracht. 

- Wil Peters

Ondernemer, visionair en inspirator. Specialist in arbeidsmarktvraagstukken, business development en organisatieontwikkeling. Energiek, gepassioneerd en eigenzinnig. Bestuurlijk en operationeel thuis in de private en publieke sector. Scherpe analyticus en strateeg met goed gevoel voor politieke verhoudingen en belangen. Inspirator die graag nieuwe wegen verkend.